Electrica Furnizare SA anunță clienții săi că, începând cu 17 februarie 2016, a dezvoltat aplicațiile disponibile în Oficiul Virtual, pe site-ul www.electricafurnizare.ro, lansând un nou serviciu de plată a facturilor de energie electrică, plata online.

Proiectul pilot, anterior, de plată online pentru clienții SFEE Transilvania Sud, funcțional numai pentru această sucursală, a fost înlocuit de noua aplicație pentru întreg arealul filialei de furnizare a energiei electrice.

Alături de celelalte modalități de plată puse la dispoziția clienților, Electrica Furnizare SA propune clienților săi să beneficieze de facilitatea plății online, prin intermediul contului personal din Oficiul Virtual.

Electrica Furnizare SA, cel mai mare furnizor de energie electrică din România, asigură serviciul de furnizare în regim concurențial pe întreg teritoriul țării și în calitate de furnizor de ultimă instanță în 18 judeţe ale ţării.

Într-un mediu complex, pe o piață competitivă și dinamică a energiei electrice, Electrica Furnizare SA este în continuă dezvoltare a activității și serviciilor. Cu tradiție națională și experiență în domeniu de peste 120 de ani, filiala de furnizare a Grupului Electrica performează în asigurarea furnizării energiei electrice de calitate.

Electrica Furnizare SA