Începând cu data de 24.11.2016, Electrica Furnizare SA propune noi tarife atractive și servicii moderne pentru clienții existenți, precum și pentru cei care optează să devină clienții săi.

Astfel, pentru clienții casnici Electrica Furnizare oferă următoarele tarife:

• STABIL – un tarif simplu, fără rezervare, cu un preț unic al energiei electrice active, indiferent de consumul lunar, neschimbat până la 31 decembrie 2018
  • MOBIL – un tarif care include două componente: prețul energiei electrice active și rezervare (abonament). Un tarif mic al abonamentului, corelat cu un preț redus al energiei conduce la reducerea costului energiei odată cu creșterea consumului.

Pentru clienții non-casnici, Electrica Furnizare propune tarifele de interes:

• BUSINESS STABIL – include preț unic pentru toate intervalele orare, cu dezechilibrele de consum incluse în preț și fără vreun efort din partea clientului petru gestionarea curbei de consum.
  • BUSINESS TIME – include două componente: prețuri diferite pentru intervalele orare 07:00-22:00 şi 22:00-07:00. Aceasta permite ca un consum mai mare de noapte să conducă la un preţ mai mic. Dezechilibrele sunt incluse în preţ şi se plătește doar cât se consumă.
  • BUSINESS MOBIL – tariful permite ca o parte din energia necesară clientului să se achiziționeze de pe piața pentru ziua următoare (PZU), într-o pondere negociată cu clientul (între 10% şi 100%).
  • BUSINESS MOBIL+ prețul este personalizat în funcție de curba orară de consum realizată. Pe baza prognozelor de consum (orare, zilnice, lunare) se poate obține un preț avantajos.

Clienții Electrica Furnizare beneficiază de:

• Preț fix până la sfârșitul anului 2018
  • Colaborarea cu o firmă de tradiție națională, cu specialiști în domeniu
  • Pentru achitarea facturilor se acceptă orice modalitate legală de plată
  • Reprezentare în relația cu operatorul de distribuție
  • Your Content Goes Here

Prin intermediul Oficiului Virtual pe www.electricafurnizare.ro:

• consultanță în domeniul furnizării energiei electrice
  • opțiune pentru factură electronică
  • plata online a facturilor
  • transmitere index autocitit
  • servicii de relații cu clienții

Detalii pe noul site www.electricafurnizare.ro!

Societatea ELECTRICA FURNIZARE S.A. este lider pe piața de furnizare a energiei electrice din Romania, având în portofoliu un număr de peste 3,6 milioane de locuri de consum pe întreg teritoriul României. Electrica Furnizare are și calitatea de furnizor de ultimă instanță în 18 județe. Veți regăsi puncte de prezență în București și cele 18 județe, prin trei sucursale de furnizare a energiei electrice, cu câte șase agenții.

Într-un mediu complex, pe o piață competitivă și dinamică a energiei electrice, Electrica Furnizare SA este în continuă dezvoltare a activității și extindere la nivelul întregii țări. Cu tradiția expertizei de peste 120 de ani, filiala de furnizare a Grupului Electrica – societate listată la burse de valori – performează continuu în asigurarea furnizării energiei electrice de calitate.

Vizualizare comunicat în format PDF