Electrica Furnizare SA reamintește clienților săi că, începând cu data de 24.10.2016, au la dispoziție, prin contul personal din Oficiul Virtual, factura de energie electrică în format electronic.

Opțiunea pentru factura electronică (cu valoare fiscală) nu generează impact asupra mediului și prezintă numeroase avantaje atât pentru client, cât și pentru furnizor. Astfel că, prin alegerea formatului online, gratuit, se diminuează durata de transmitere și primire a facturii, această economie a resurselor fiind un beneficiu pentru client.

De asemenea, prin intermediul platformei MyElectrica se poate plăti online în mod rapid și sigur, se poate transmite indexul autocitit și este facilitat accesul la consultarea istoricului facturilor din ultimul an.

Prin lansarea facturii electronice, Electrica Furnizare SA reconfirmă interesul său pentru dezvoltarea serviciilor oferite clienților și, de asemenea, încurajează respectul pentru natură prin recomandarea ca aceștia să opteze pentru factura și plata online.

Detalii în MyElectrica pe www.electricafurnizare.ro.

Societatea Electrica Furnizare S.A. este lider pe piața de furnizare a energiei electrice din Romania, având în portofoliu un număr de peste 3.6 milioane de locuri de consum, în cele 18 județe unde își desfășoară activitatea ca furnizor implicit și în restul țării pe piața liberă, prin Punctul de Lucru București și trei sucursale de furnizare a energiei electrice, cu câte șase agenții fiecare.

Într-un mediu complex, pe o piață competitivă și dinamică a energiei electrice, Electrica Furnizare SA este în continuă dezvoltare a activității și extindere la nivelul întregii țări. Cu tradiția expertizei naționale de peste 120 de ani, filiala de furnizare a Grupului Electrica, performează continuu în asigurarea furnizării energiei electrice.

Vizualizare comunicat în format PDF