Stimate client,

Începând cu data de 1 Decembrie 2017, Oficiul Virtual, actualul portal utilizat în relația cu clienții, se transformă în MyElectrica, astfel încât să afișeze o identitate unitară alături de aplicația pentru dispozitive mobile. În consecință, vechiul link https://oficiulvirtual.electricafurnizare.ro nu va mai fi disponibil, noul link de access fiind https://myelectrica.ro .

Acțiunea face parte dintr-un program complex de conversie a activităților specifice în mediul digital, program prin care se dorește realizarea unei platforme integrate, moderne de comunicare cu clienții, dar și sublinierea avantajelor pe care comunicarea online le poate oferi clienților.

Vă informăm că transferul de date dintre cele două platforme se va face automat, fără a fi nevoie de crearea unui nou cont de utilizator, iar accesul va fi permis din pagina de internet https://myelectrica.ro , pe baza numelui de utilizator (user) și a parolei (token) utilizate la autentificarea pe platforma Oficiul Virtual.

Dacă ați salvat numele de utilizator și parola în browser-ul de internet, pentru a accesa contul dumneavoastră fără autentificare, trebuie să știți că începând cu 1 decembrie 2017, acestea nu vor mai fi active. În acest caz, vă rugăm să accesați contul dumneavoastră din linkul  https://myelectrica.ro și să introduceți din nou numele de utilizator și parola.

Daca nu vă amintiți numele de utilizator și/sau parola, o puteți recupera prin accesarea aplicației. În acest caz este necesar să recuperați prima dată utilizatorul și apoi parola.

Pentru probleme de autentificare, vă rugăm să transmiteți sesizarea dumneavoastră la adresa .

Vă mulțumim!